Bootcamp4Kids

Kan jij honderd keer opdrukken? Trek jij iedereen omver met touwtrekken? Ren jij het hardst van al jouw vrienden? Ha, laat dat maar eens zien! Tijdens deze bootcamp leert een speciale trainer jou alles over spieren trainen en sámen sporten met je vrienden: lekker squatten, met de bal spelen, sprinten, behendig over dingen heen springen en rennen met een weerstandparachute! En weetje, geen bootcamp is compleet zonder de allernieuwste gadgets. Heb jij wel eens een horloge gehad waarmee je speciale opdrachten krijgt van de Bootcamp Baas van Nederland…? Wie weet word jij wel het sterkste kind van Nederland!

Niet naar de film, of zitten in een kring tijdens een feestje maar veel spelletjes spelen en vooral actief bezig zijn tijdens een feestje. Dit is wat ik vooral leuk vond tijdens mijn verjaardagfeestjes. Daarnaast is een bootcampfeest niet alleen leuk maar ook gezond. De bootcampfeestjes hebben allemaal hun eigen thema: Leger, Ninja, Geheim Agent, Bootcamp, Piraat, Supermodel, Superheld, Brandweer en Aqua.

Wat kan je verwachten?

– Een super enthousiaste gediplomeerde trainer op locatie naar keuze.
– Een heel spannend verhaal waarin de kinderen worden mee genomen tijdens het bootcampfeest.
– Gave bootcampmaterialen die de trainer meeneemt naar de locatie en natuurlijk blije en enthousiaste kids met heel veel zelfvertrouwen
– Spannend filmpje 
– Keuze uit verschillende bootcamp thema’s, allemaal even leuk
– Eigen keuze of je de bootcamp binnen of buiten wilt
– Een aangepaste training voor kinderen van 5 t/m 12 jaar

  • Prijs voor een bootcamp kinderfeest vanaf €196,00  tot 12 kinderen incl. btw
  • Prijs voor een bootcamp kinderfeest vanaf €206,00  tot 18 kinderen incl. btw

Wilt u een bootcamp workshop reserveren voor op uw school of BSO? Neem dan contact met ons op via info@serrahsport.nl

Wilt u een Bootcamp Kinderfeestje van Serrah Sport boeken?

Bootcamps

Geef acht! De grote commandant heeft gezien dat er een echte militair in jouw schuilt. En dat is maar goed ook, want er zijn veel te weinig soldaten in Nederland!

Jij sluipt zo zachtjes, dat niemand jou hoort aankomen. Jij rent zo hard, dat niemad jou bij kan houden. Jij verstopt je zo goed, dat niemand jou ooit kan vinden. Kortom, jij hebt alles in je om een goede ninja te worden!

Jij kan de grootste topgeheimen bewaren. Jij bent snel als het licht. Jij bent zo listig, dat je vijanden altijd op het verkeerde been zet. Daarom heeft de baas jou uitgekozen om zijn team aan geheim agenten te versteken en de gemeenste boeven te vangen!

Kan jij honderd keer opdrukken? Trek jij iedereen omver met touwtrekken? Ren jij het hardst van al jouw vrienden? Ha, laat dat maar eens zien! Tijdens deze bootcamp leert een speciale trainer jou alles over spieren trainen en samen sporten met je vrienden!

Harr.. Jij wordt niet zo snel zeeziek als je op een boot vaart. En je bent al helemaal niet bang voor een avontuur! Precies wat onze kapitein nodig heeft. Wist je dat er goede en slechte piraten zijn? Onze kapitein vecht al jaren tegen de slechteriken. Maar hij heeft JOUW hulp nodig! Doe jij mee?!

Natuurlijk loop jij altijd in de laatste mode. En natuurlijk zitten jouw haren altijd goed. Maar je moet wel meer in huis hebben om een echt topmodel te worden. Echte modellen moeten namelijk altijd topfit zijn, wist je dat? En dat vraagt om een zware training. Gelukkig heeft de directeur van dat jij de training aan kan want hij is hard opzoek naar nieuwe modellen!

Zijn het vogels? Zijn het vliegtuigen? Nee, het zijn deelnemers van de superheldentraining! Er zijn veel teveel boeven en veel te weinig superhelden in Nederland. Daarom heeft de baas een speciale training opgezet om nieuwe helden op te leiden. En jij bent uitgekozen om mee te doen. En het mooie is dat je je eigen superhelden pak mag meenemen.

Ben jij een waterrat? Dan is een Aqua feestje helemaal iets voor jou, ook als je nog geen zwemdiploma hebt! Samen met een echte trainer ga jij aan de slag met de leukste oefeningen voor in het water. Daarnaast kom je ook nog eens terecht in super spannende watergevechten met je beste vrienden en vriendinnen.

Yihaaaa…. Zijn het de apen, zijn het de olifanten of zijn het de leeuwen? Nee, het zijn de rangers uit de jungle! Samen redden jullie de dieren uit het woeste woud. En dat kan je natuurlijk het beste doen door je zo goed mogelijk in te leven in de dieren uit de jungle. 

Samen met de jungle-ranger leer je hoe het is om te overleven in de jungle.