Over Serrah Sport

Zo is Serrah Sport ontstaan! 

Serrah Sport staat voor bewegen, plezier, fantasierijk, origineel en ontwikkeling!Door te werken vanuit deze 5 kernwaardes gelooft Serrah Sport dat sporten voor kinderen niet alleen goed is voor de ontwikkeling van het kind maar ook leuk moet zijn. Dit doet Serrah Sport door van elke clinic en workshop een feestje te maken. Bij elke clinic/workshop staat bewegen en plezier hoog in het vaandel! Doordat er tijdens de clinic en workshops veel plezier wordt beleefd wordt er gelijker tijd ook stil gestaan bij de ontwikkeling van de deelnemers. Zo kijken we niet alleen naar het motorische aspect maar ook naar het sociale en cognitieve aspect van de ontwikkeling. Zo verwerken  de STAR methode tijdens de lessen. STAR staat voor: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect! Dit is ook steeds terug te zien tijdens de clinics en workshops die verzorgt worden door Serrah Sport. 

Serrah Sport is gespecialiseerd in het geven van:

– Peutergym

– Basketbalclinics

– Bootcamp4Kids
– Beweegkriebels

 Kinderen entertainen, meer laten bewegen, in het weekend veel sporten en na dat je klaar bent met je huiswerk weer lekker buiten spelen en/of sporten. Dit is wat ik deed in mijn kindertijd. Als kleine jongen ben ik begonnen met de sport voetbal en wedstrijd zwemmen. Daarna ben ik gaan basketballen. Al op een jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik het leuk vind om kinderen iets bij te brengen op het gebied van sport en ben ik toen begonnen met coachen van een basketbalteam. Ik vind het super leuk om de kinderen wat bij te brengen op het gebied van sport en bewegen en te gelijker tijd laten er varen hoe leuk sporten is! 

Vanuit deze mindset ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen en heb ik mijn ervaring in het lesgeven opgedaan bij verschillende basis en middelbare scholen. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken bij een Buitenschoolse opvang omdat ik kinderen deze leeftijdsfase heel mooi en puur vind en ik het ook van belang vind hen iets extra’s mee te geven dan alleen maar ‘’spelen’’. 

Om een impressie te krijgen over het gene wat Serrah Sport allemaal doet verwijs ik u door naar de bijbehorende pagina’s.