Veelgestelde vragen

Algemeen

Via het menu kopje ‘Workshop’, ‘Bootcamp4Kids’, ‘Bootcamp Reserveren’ kun je een bootcamp feestje online boeken. Om een training of een gymles op school te boeken vragen wij u om ons een mail te sturen naar serrahsport@outlook.com. Wanneer de boeking niet gelukt is of u heeft een dringende vraag, dan kunt u een mail sturen naar serrahsport@outlook.com. 

Voor het reserveren van een basketbalworkshop of de cursus beweegkriebels vragen wij u om te mailen naar serrahsport@outlook.com met daarbij de gegevens: Datum en tijd van de workshop en het aantal deelnemers aan de workshop/cursus. Voor de cursus beweegkriebels is er 12 – 15 uur cursus tijd ingepland. Deze 12 – 15 uur mag u zelf verspreiden over het aantal dagen dat u zelf wenst.

We adviseren voor alle workshops die Serrah Sport aanbiedt (Basketbal en Bootcamps) sportschoenen en sportkleding aangepast aan de buitentemperatuur.

De basketbal workshops zijn geschikt voor kinderen van 8 jaar.

De Bootcamp4Kids workshops zijn geschikt voor kinderen van 5-11 jaar

De cursus beweegkriebels heeft geen leeftijd. De cursus wordt aangeboden aan iedereen die in een kinderopvangcentra werkt.

De bootcamp trainingen en kinderfeestjes worden op een locatie naar keuze gegeven. Voor een buiten locatie is een groot grasveld of open plek  prima. Wilt u liever een binnen training of feestje dan is een gymzaal of sportzaal geschikt.

De basketbal workshop wordt gegeven in een gymzaal geven of eventueel buiten op een basketbalveld

De cursus Beweegkriebels wordt gegeven op een door u zelf gekozen locatie.

De bootcamp workshops zijn voor bso’s, scholen, sportteams of andere gelegenheden waarbij er niemand jarig is. Voor de bootcamp feestjes is er een jarige die wij uiteraard extra in het zonnetje zetten

Ja! Kijk maar naar de recensies onderaan bij de home pagina!

Basketbalworkshop: één basketbalveld

Bootcamp4Kids: workshop/feestje: ongeveer 50m2

Cursus Beweegkriebels: één ruimte te grote van een klaslokaal. 

In de eerste plaats regent het niet vaak en al zeker niet hard. Omdat we vaak in bossen trainen heb je ook minder last van de regen. Wanneer het nu echt hard regent (lees code oranje, bliksem, storm) heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:
– even schuilen tot de ergste bui over is
– uitstel naar ander tijdstip of andere datum
– cancelen

Natuurlijk kunnen kinderen met een lichamelijke beperking meedoen.
De kinderen doen de workshops op eigen niveau en de nadruk ligt juist op het samenwerken. Daarnaast zijn de trainers super ervaren in t werken met kinderen en zijn ze speciaal getraind om alles in goede banen te leiden en er een TOP-workshop van te maken voor alle kinderen.

Je kunt tot op de laatste dag nog veranderen van thema, laat het ons wel even weten

Waarschijnlijk wel! We kunnen niet ontkennen dat we je kind deze vaardigheden aanleren!

Bootcamp4Kids feestje

De bootcamp feestjes kunnen 7 dagen in de week worden geboekt. Onder “boek je feest” kun je zien wanneer de trainers beschikbaar zijn

Minimaal 6 kinderen en max. 18 kinderen. Is de groep groter dan 18 kinderen, neem dan contact met ons op

De drankjes/snacks in de korte pauze verzorgen de ouders/begeleiders zelf. Ons advies is een flesje water en eventueel een stukje fruit of gezond koekje

De ouders/begeleiders blijven gezellig bij de bootcamp aanwezig. Er is altijd wel een kind wat naar de wc moet en dan is het fijn als dit wordt opgevangen. Ook verzorgen de ouders/begeleiders voor iets te drinken en eventueel een kleine snack in de korte pauze.

De trainer kan naar de afgesproken plek komen maar ook eerst naar jullie huis. Wat jullie prettig vinden

Een kinderfeestje duurt anderhalf uur met een kleine drinkpauze in het midden.

Om een idee te krijgen van hoe een bootcamp training/feestje eruit ziet kun je dit filmpje bekijken. De trainingen/feestjes worden gegeven met behulp van een spannend realistisch verhaal. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen veel in beweging zijn en plezier hebben. Niks moet, alles mag!

Na het doen van de betaling krijg je digitaal de uitnodigingen toegestuurd. In adoberereader kun je de uitnodigingen personaliseren. De uitnodigingen graag zelf uitprinten en versturen.