Iedere woensdagochtend

Peutergym

Bootcamp

Kinderfeestje

Sporten doe je met

Serrah Sport

Iedere woensdagochtend

Peutergym

Workshop

Reserveer nu jouw workshop

Over
Serrah
Sport

Kinderen entertainen, meer laten bewegen, in het weekend veel sporten en na dat je klaar bent met je huiswerk weer lekker buiten spelen/sporten. Dit is wat ik deed in mijn kindertijd.

Als kleine jongen ben ik begonnen met de sport voetbal en wedstrijd zwemmen. Daarna ben ik gaan basketballen. Al op een jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik het leuk  vond om kinderen iets mee te geven van de sport en ben ik begonnen met coachen. Ik vind het super leuk om de wat bij te brengen op het gebied van sport en discipline en te gelijker tijd laten ervaren hoe leuk sporten is. Dit was mijn kindertijd in een vogelvlucht.

Eigenlijk is een evenement, projectweek of gymles niet compleet met een nieuwe, spannende sportieve activiteit. Serrah Sport is gespecialiseerd in het geven van sportieve Basketbalworkshops, Bootcamp voor kinderen en het verzorgen van de cursus Beweegkriebels. 

De workshops kunnen overal gegeven worden. In een gymzaal, sporthal of een (sport)locatie buiten (Bootcamp of Basketbal). 

De cursus beweegkriebels kan gegeven worden in een bedrijfspand, vergaderruimte, gymzaal, sporthal, kinderopvang of een (sport)locatie buiten. 

U zorgt voor de locatie en Serrah Sport zorgt voor de rest!

Workshops

0
Aantal kinderen in beweging gebracht
0
Sportieve workshops gegeven
0
Aantal kinderfeestjes gegeven

Hallo Sergio,

We wilden je nog even een groot compliment geven omdat je het zo fantastisch doet. Het was geweldig te zien hoe positief en leuk je met de Utopianen als ‘kinderen’ de bootcamp deed. Ga zo door, lekker positief en het lijkt me fantastisch om jou met een groep echte kinderen bezig te zien! Kinderen moeten kind zijn en dat voel jij goed aan, Super!

Talpa productie

Utopia

Beste Sergio,

Zaterdag 11 mei 2019 hebben we de Ninja workshop gehad van Sergio; het was echt Super!!!

Wat een leuke bootcamp boordevol opdrachten die de mannen van begin tot einde wisten te boeien. En daarmee ook een groot compliment voor Sergio; super knap hoe hij de aandacht van 5 en 6 jarigen wist te behouden, gedurende de hele training.

Wij hebben genoten, dank Sergio voor je energie en enthousiasme

Aniek

moeder

Vandaag een Ninja feestje gehad en wat hebben ze genoten… alle 12 kids zijn er nu.. 3 uur later nog steeds mee bezig! Super bedankt en super gedaan Sergio! ze waren en zijn zwaar onder de indruk

Wendy

moeder

Wij hebben een geweldige bootcamp feestje gehad van Sergio. Hij is een held met kinderen en heeft er weer acht klaarstoomd tot superheld. Sergio, Bedank!

Mieke

moeder

Hi Sergio,

Ontzettend bedankt voor de leuke bootcamp! De kinderen en leerkrachten waren heel enthousiast. De kinderen uit groep 7 en 8 willen je zelfs graag als gymmeester. Hopelijk vond je het leuk bij ons.

Sarah

Duindorpschool

Gisteren hadden we het partijtje van mijn zoontje die 6 is geworden. Wat was het gaaf en wat hebben de kinderen genoten. Sergio gaf echt een coole SUPERHELDEN training. Allemaal blije gezichtjes van de kleine superhelden. Echt een aanrader! Super

Samantha

Moeder

Hallo Annet, 

Alles is super verlopen! De kids vonden het geweldig en Sergio deed het heel erg leuk en goed!

Veel dank en ik heb jullie inmiddels al aanbevolen aan een collega!

Karin

Moeder

Hoi Annet,

Gisteren was het feestje van Max. Had het leuk gevonden om je te ontmoeten maar er kwam een zeer vriendelijke ‘jongeman’ Sergio. Hij ontpopte zich als een zeer serieuze expert en de kinderen gingen helemaal op in zijn verhaal en bijbehorende training. Kortom, het was zeer geslaagd en Sergio is een hele goede trainer! 

Tot de volgende keer!

Helene

Moeder

Het feest was geweldig!! Alle kinderen hebben genoten!! Sergio was Super!! De kinderen geloven in de hele verhaal!! En hij wist de namen van ALLE kinderen, WOW!! Heel erg bedank!!!

Joana

Moeder

We hebben een geweldig kinderfeestje gehad. Sergio deed het erg leuk en kan de kinderen goed stimuleren! Erg leuk!

Cora

Moeder

Serrah Sport heeft het verjaardagsfeest voor ons 4 jarige zoon georganiseerd. Dit was helemaal TE GEK! Samen met het mooie weer, de prachtige locatie op Beachclub Raak en de GEWELDIGE bootcamp trainer Sergio werd het een feest om nooit meer te vergeten! Wij wilden wat anders dan een speurtocht of indoorspeeltuin en kwamen bij Serrah Sport uit. Ouders kunnen trots aan de zijkant meekijken naar de activiteiten van hun kinderen en later zien hoe ze een medaille verdienen. De jarige wordt extra in het zonnetje gezet. Ik kan iedere ouder die een fantastisch verjaardagsfeest wilt geven aan hun kind, jammer dat we weer een jaar moeten wachten om hun weer te boeken. De begeleiding is perfect er is veel persoonlijke aandacht, dat zie je niet vaak meer. Tot gauw!

Paul en Mariska Huib

Partners