[cmsmasters_row data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_quotes mode=”slider” type=”center” speed=”7″ animation=”flipInX” animation_delay=”0″][cmsmasters_quote name=”John en Godie van der Linden: JPTV ” subtitle=”Talpa productie: Tv programma Utopia”]

Hallo Sergio,

We wilden je even een groot compliment geven omdat je het zo fantastisch doet! Het was geweldig om te zien hoe positief en leuk je met de Utopianen als ”kinderen” de bootcamp deed. Ga zo door! Lekker positief en het lijkt me fantastisch om jou met een groepje echte kinderen bezig te zien. Kinderen moeten kind zijn en dat voel jij goed aan.

Super!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Naomi Coster: Pedagogisch Medewerker Het Koninkrijkje” subtitle=”Cursus Beweegkriebels”]

Je zou niet zeggen dat wij jou eerste groep waren voor de cursus Beweegkriebels. Ik vond dat je duidelijk les gaf. Je was ook enthousiast dat trok ons ook mee als groep. Het was ontzettend leuk. 

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Lieke ” subtitle=”Moeder van Sam”]

Hallo,

De Bootcamp is super verlopen! De kids vonden het geweldig en Sergio deed het heel erg leuk en goed! Veel dank en ik heb jullie inmiddels al aanbevolen aan een collega!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Daniëlle” subtitle=”Moeder van Max”]

Hoi Annet,

23 april was het feestje van Max. Had het leuk gevonden om je te ontmoeten maar er kwam een zeer vriendelijke jongeman ”Sergio”. Hij ontpopte zich als een zeer serieuze expert en de kinderen gingen helemaal op in zijn verhaal en bijbehorende training. Kortom, het was zeer geslaagd en Sergio is een hele goede trainer!

Tot de volgende keer!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”BSO Geelkruid” subtitle=”Rotterdam”]

Wij van BSO Geelkruid zijn erg enthousiast als Sergio les komt geven! Z’n lessen zijn erg divers en leuk! De kids vinden hem geweldig, hij is enthousiast, heeft altijd een lekker muziekje bij zich, z’n eigen spullen en energie voor 10! En niet geheel onbelangrijk… Hij weet de groep kids in toom te houden! Buiten dat beschikt hij over een grote dosis humor wat de kids geweldig vinden. Bij ons is hij al vaker geweest en gaat in de toekomst zeker nog vaker komen!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Charlene Bol: Pedagogisch Medewerker” subtitle=”Cursus Beweegkriebels”]

Toen ik te horen kreeg dat ik naar een cursus moest op mijn vrije dag dacht ik: ”Dit wordt vast weer een lange zit”. Dit bleek helemaal niet waar te zijn. Sergio geeft de cursus op een leuke interactieve manier. Ik was continu bezig en in beweging. Sergio kan de cursus goed vertellen wat de cursus inhoudt en het ook overbrengen. Hij geeft op een leuke manier uitleg van de spellen en geeft goede aanpassingen om de spellen makkelijker en moeilijker/uitdagender te maken.

Het was een leuke cursus! Ik maak hier op mijn werk zeker gebruik van alle leuke activiteiten en voorwerpen uit de beweegbox

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Chantal” subtitle=”moeder van Lars”]

Mijn zoon heeft op 25 april een leger bootcamp gehad, had zelf autobanden geregeld en een dekzeil. Heb zulke blije gezichten gezien van de kinderen. Het was tijd om te stoppen maar Sergio mocht van de kinderen niet weg die wilde doorgaan. Ik zou het zo weer doen. Voor ons een DIKKE 10!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Mieke” subtitle=”Moeder van lieke “]

Goedemorgen,

Excuses voor mijn late reactie. Het feestje was zeer geslaagd! Mijn dochter heeft nog dagen later geroepen dat zij dit het leukste feestje ooit vond. Sergio deed het erg leuk met de meiden! Genoeg overwicht en leuk gevoel voor humor.

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Moeder van Brayden” subtitle=”Ninja bootcamp kinderfeestje”]

Vandaag een ninja feestje gehad en wat hebben ze genoten… alle 12 kids zijn er nu… 3u later nog steeds mee bezig… Super bedankt en super gedaan Sergio! ze waren en zijn zwaar onder de indruk!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Samantha ” subtitle=”moeder van Stan”]

op 17 oktober 2018 hadden we het partijtje van mijn zoon die 6 is geworden. Wat was het gaaf en wat hebben de kinderen genoten. Sergio gaf echt een coole superhelden training. Allemaal blije gezichtjes van de kleine superhelden. Echt een aanrader! Bedank!

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Sarah L.O. Docent ” subtitle=”Duinoordschool (Den Haag)”]

Ha Sergio,

Ontzettend bedankt voor de leuke bootcamp! De kinderen en leerkrachten waren heel enthousiast. De kinderen uit groep 7 en 8 willen je zelfs graag als gymmeester.

[/cmsmasters_quote][cmsmasters_quote name=”Aniek ” subtitle=”Moeder van Jay”]

Afgelopen zaterdag hebben we de Ninja workshop gehad van Sergio; het was echt SUPER!

Wat een leuke bootcamp boordevol opdrachten die de mannen van begin tot einde wisten te boeien. En daarmee ook een groot compliment voor Sergio; Super knap hoe hij de aandacht van 5 en 6 jarige wist te behouden, gedurende hele training.

Wij hebben genoten, dank Sergio, voor je energie en enthousiasme.

[/cmsmasters_quote][/cmsmasters_quotes][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]